zondag 12 februari 2012

Goed geslaagd op de rommelmarkt

Vanmorgen belde mijn schoonzusje op. Of ik zin had om mee tegaan naar de rommelmarkt. We kregen vanmorgen nog visite en wilde deze niet wegjagen, dus gaf aan dat het eraan lag hoe snel mijn visite weg ging.
Gelukkig had de visite vanmiddag ook andere afspraken staanen gingen ze om half 1 weer. Ik gelijk in de auto toen de visite de straat uit was gereden.
Dochterlief vroeg nog of ze ook een cadeautje kreeg. Ik gaf aan dat ik zou kijken.
IK ben erg goed geslaagd, 2 boeken voor mezelf voor 1 euro samen.
Verder heb ik voor dochterlief stempelkussens en nog wat stempels op de kop kunnen tikken. Ik kan zelf met sommige stempels ook nog een mooie kaart maken. En ik heb een leuk voorleesboekje met hele leuke plaatjes kunnen kopen voor 0,50 cent. De bedoeling was de plaatjes uit te knippen om kaarten mee te maken, maar de verhaaltjes zijn zo leuk dat ie voorlopig nog even heel blijft. Dochterlief krulde zich naast me op debank en zat ademloos te luisteren. Ik vond de verhaaltjes ook prettig om voor te lezen.
En als klap op de vuurpijl heb ik mijn dochters allerliefste wens in vervulling laten gaan. Ze wilde heel erg graag flamencoschoenen met hakjes natuurlijk en die stonden nou net op me te wachten. Ik twijfelde over de maat of ie goed was,maar toen mw maar drie euro vroeg was de koop snel gemaakt. En ze passen er is zelfs nog wat ruimte over. Dochterlief loopt erop te datsen door de kamer en is de koning te rijk.
Ik ben ook erg blij daar ik al een jaar naar deze schoenen op zoek was en al had besloten ze mee te nemen als souvernir uit Barcelona. NU hoef ik alleen nog maar op zoek naar de jurk.
Houden jullie ook van rommelmarkten? En waar ben jij nog naar op zoek?

3 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Ik ga er soms heen, maar tegenwoordig eigenlijk niet zo vaak meer, omdat ik juist van spullen af wil en niet met extra dingen thuis wil komen ;-)

mevrouw Duck zei

Ook in Harderwijk was er zaterdag een rommelmarkt. Ik heb daar twee paar gebreide slofjes gekocht. Voor drie euromuntjes een paar.Ze zitten heerlijk warm. Ik ga regelmatig naar de rommelmarkt. Soms koop ik wat.

zeeuws knoopje zei

Hoi, ik hou wel van rommelmarkten, maar ga dan meer voor de boeken die ik verzamel. Toch heb ik 2 jaar geleden een goede slag geslagen.Ik kocht een lammy coat. Als je eens op marktplaats kijkt zie je wat die kosten. Sommigen zijn nieuw 2000 euro. Ik kocht die jas voor 7,50!! En heb er al 2 koude winters veel plezier van. Nu moet ik erbij zeggen dat ik wel veel geld kwijt was voor het stomen, maar dan nog was het een koopje!