donderdag 16 februari 2012

Genept

Vandaag naar de Makro geweest. Manlief en ik wilden allebei een smartphone.
Dit om middels wifi met elkaar te kunnen praten.
Goedkoper aangezien manlief veel onderweg is. We hebben er twee gekocht ze waren in de aanbieding voor nog geen 80 euro per stuk.
Thuisgekomen moest manlief zijn nieuwe speeltje natuurlijk gelijk uitproberen en haalde eerst die voor hem uit de doos. Bij het openmaken van de doos bleek achteraf dat er een zegel op zat, hier had men heel vernuftig een plakbandje op geplakt, men had een stuk uit de doos gescheurd en ook stond er tekst achter op het boekje. Alle spullen die erin zaten zater erin zonder zakje.
Manlief was al aan t kijken toen hij hierachter kwam dat er iemand tekst op t boekje en vervolgens achterdochtig werd natuurlijk de rest extra gecontroleerd.
Toen de mijne erbij gepakt en bij mij was alles wel netjes.
Nu koop je bij de makro alles in een plastic box en deze wordt verwijderd bij de kassa. Je mag dus aannemen dat je een nieuw produkt koopt. Wij voelen ons knap belazerd. De klantenservice is ondertussen gebeld ong tien minuten a 25 cent per minuut en die hielp ons ook niet echt verder. We moeten weer terug naar de winkel en dus weer geld uitgeven aan diesel om daar te vragen naar de klantenservice. Mooie service. Omdat manlief nog gevraagd had in de winkel naar flessen drank die op waren en vanavod weer binnen kwamen gevraagd of ze deze wellicht dan nog voor ons achteruit konden zetten. Maar nee dat werd niet gedaan. Ik baal er echt goed van. We zijn helemaal heen gereden omdat we naast de telefoons ook belang hadden bij spullen voor deverjaardag van manlief. telefoons waren hier in de buurt ook voor 20 euro per stuk duurder te krijgen, maar dit drukt dan toch op je winst.... Balen,balen balen.

Het liep zo mooi, we reden naar Duiven toe. De telefoons waren er nog, aanbieding was bijna afgelopen dus dan is het altijd nog de vraag. Verder zijn we goed geslaagd voor de taarten voor manlief. We hebben twee vlaaien van onder de 5 euro ook nog eens met 35% kortingssticker...abrikozenvlaai en carnavalvlaai, de laatste leek dochterlief helemaal het einde. Ik haal er nog wat tompoucen van de lidl bij en dan ben ik met het gebak denk ik zo'n 25 euro goedkoper uit dan wanneer ik drie vlaaien bij de multivlaai haal.
Verder lagen er nog geox laarzen voor dochterlief van 80 euro afgeprijsd naar 11,90 incl btw. Ik heb een paar nog voor de rest van dit jaar meegenomen en een paar op de groei voor volgend jaar gekocht. Ook dat was in de pocket. Een mooi vest voor haar voor nog geen zes euro en ze was helemaal stoere chick, haha.
Dochterlief wilde ook een mobiel, maar met 5 jaar is dat echt te gortig. Wel mocht ze van me iets uitzoeken bij het speelgoed. Dit stuur ik wel want hoe groter de doos des te mooier vindt ze het natuurlijk en het liefst een roze doos. Uiteindelijk een reisversie van een spel meegenomen. Schade 6 euro. En een leuk spel wat we met zijn drieen aan tafel kunnen spelen. En wat dus makkelijk mee kan op vakantie.Bij spelletjes kies ik vaker voor een reiseditie, scheelt in de kosten en in de prijs.;-)

Nou ja jullie horen nog hoe het verder gaat. Ga nu het zesde zintuig kijken.

Slaap lekker voor straks

5 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Wat balen zeg, ik hoop dat je wel zonder problemen een nieuwe mee zult krijgen.

ver-greetmenietje zei

Lastig! hoop dat je een nieuwe krijgt!
Wat een hoop gedoe altijd als er iets niet
in orde is...
liefs

Vlijtig Liesje zei

Balen zeg! Vooral als je veel moeite hebt gedaan om er helemaal naar toe te rijden. Hopelijk geven ze in ieder geval meteen een nieuwe mee, zonder gezeur.

Anoniem zei

Dat is inderdaad heel vervelend! Je snapt niet dat het kan, als het in zo'n plastic box zit!
Nu maar hopen dat je een andere krijgt! Ik zou de reiskosten bij de Makro declareren!Je kunt het altijd vragen, want "nee" heb je en "ja" kun je krijgen! Ha-ha, dat zei mijn moeder altijd...
Groet, Tineke.

ConsuminderMania zei

Als hij gewoon in orde is, en werkt, wat is dan het probleem? Iedereen wil altijd graag het recht hebben spullen terug te brengen/sturen naar een winkel, maar ze willen nooit zelf een doos die open is geweest. Moeten de spullen die terug zijn gestuurd vernietigd worden dan? In principe zijn ze nieuw, alleen iemand heeft gewoon de doos open gehad om het product te bekijken, een keer te proberen zoals iedereen wettelijk het recht heeft...