vrijdag 20 januari 2012

What the *****

Kijk ik net het bonnetje van de lidl na, zie ik dat ik weer in hetzelfde geintje als vroig jaar ben getrapt, de tulpen waarvan ik dacht dat ik ze voor 2,19 euro had, waren 4,99 euro.
Ineens wist ik het weer, vorig jaar had ik ook de tulpen weer terug gelegd vanwege een misleidend kaartje. Helaas had ik ze nu al afgesneden en op de vaas gezet. Maar het blije gevoel dat ik erbij had is nu wel verdwenen.
Volgende week woensdag kan mijn auto naar de garage om gemaakt te worden.
Verder vandaag het geld terug gevraagd van de nescafe geldterugaktie, Ik had twee bonnen, één op het adres van mijn ouders en één op het eigen adres, net een zak gekocht van 3,19 euro en nu 2 keer 3,39 euro terug gevraagd.:-)Eén keer op eigen rekening en een keer op de rekening van mijn dochter gebriuk makende van het adres van mijn ouders.Heeft het lieve kind ook weer wat spaargeld.
Ik denk dat ik een euro ofzo overmaak naar mijn hypotheekrenterekening zodra het geld erop staat. Normaal zou ik niet snel zo'n zak kopen voor 3,39 euro. Maar wellicht dat door zuinig gebruik mijn beeld hiervan nog wijzigt.
Qua belastingpapieren is het hier nog erg rustig, we missen allebei de jaaropgave nog dus kunnen we nog niets invullen. En das jammer want hoe eerder het geld op de rekening hoe beter nu.
Verder hoesten husbie en ik nog steeds flink, manlief overweegt zelfs om maandag eerst nog weer bij de dokter langs te gaan als het van t weekend niet beter wordt. Hij gaat ook maandagmorgen met dochter eerst bij de tandarts langs. Allebei voor controle.
Ikstel het nog even uit, vanwege mijn angst en ik weet zeker dat er weer iets moet gebeuren, want ik kan het gat zelf al zien zitten.

1 opmerking:

Lekker Leven Met Minder zei

Mooie besparing! En elke cent naar de hypotheekrekening is er weer één. Ik heb het laatst ook maar met €5 gedaan, maar het zijn er toch weer 5.