dinsdag 24 januari 2012

Pannenkoeken

Gisteren had ik geen zin in uitgebreid eten koken, dus heeft manlief pannenkoeken gebakken. We hadden er wat net spekjes erdoor en war met brie en wat met banaan. WE hebben beiden van allen 1 genomen en toen waren we tonnetje rond. Vandaag maar eens kijken welke groente ik ga eten vanavond. Ben alleen en heb ook nu geen zin om te koken. Heb mezelf wel voorgenomen dat ik of andijviestamppot uit de vriezer kan trekken of in ieder geval sinaasappels moet uitpersen om nog wat vitaminen binnen te krijgen.

Ik wilde net de vaatwasser uitpakken, blijkt alles supervet aan te voelen, vergeten een vaatwastablet erin te doen, nu weer alles laten draaien op een kort programma.

Wie heeft er zondag ook naar ik begin gekeken? Ik wel en vond het een erg leuk programma. Er was een vrouw die lampenkappen maakte van lege melkpakken. Kreeg er helemaal de kriebels van, heb nl nog een lampenkap op de zolder liggen waarvan ik elke keer dacht die moet weg, maar heb aan de andere kant nieuwe lampenkappen nodig.
Dus wie weet, ben nu aan eht brainstormen naar een manier waarop ik zelf een voor mij mooie lampenkap kan maken.
Vanavond op rtl weer mijn leven in puin. Ook een heerlijk programma voor me om naar te kijken om me erop te wijzen dat ik zelf weer moet doorgaan met oprommelen.
Ik heb nog ergens een bouwpakket vrachtwagen liggen op zolder, deze gaat ook op Marktplaats. Moet me alleen wat beter voelen om voor die doos de trap op te lopen.

2 opmerkingen:

Oog op de Toekomst zei

Ik heb ook naar "Ik begin" gekeken. Erg leuk idee die lampenkappen, maar ik kreeg vreselijk de kriebels van die vrouw. Geen ondernemerstalent, oké, maar daarom kun je nog wel proberen om met behulp van enige positieve uitstraling verder te komen. Die gaat er echt niet komen in die wereld.

Lekker Leven Met Minder zei

Ik ken het programma niet, maar ga nu wel een keer kijken. Ik wilde gisteren Mijn leven in puin kijken, maar toen had ik het verkeerd in mijn hoofd zitten met Uitstel van Executie. Op zich niet erg, want dat vind ik ook altijd een erg motiverend programma.