vrijdag 20 januari 2012

Mijn plannen voor vandaag

Vandaag wil ik de douche een grote beurt geven. Als eerste alle was uit de douche en in dewasmachine en vervolgens even lekker alles aflappen.
Lekker weer fris. Manlief ligt momenteel nog te slapen, dus daar kan ik straks lekker mee beginnen. Als hij uit bed is moeten we samen eens op zoke naar spulletjes die we op marktplaats kunnen zetten.
Ik wil zien dat ik meer inkomsten genereer, zodat ik harder kan sparen.
Moneymiljonair staat momenteel op 10,00 euro, ik moet dus of twee leden aanmelden of nog een heleboel mailtjes lezen. :-)
Panelwizard gaat goed vind ik, het lijkt alleen wel of ik nu minder enquetes in te vullen krijg, er hebben zich nu 6 mensen via een mail door me laten benaderen, twee mensen hebben niets met de mail gedaan, voor de andere vier heb ik een euro in mijn spaarpotje. Dan zijn er nog mensen die zich via mijn wervingslink hebben aangemeld. Daarvan heb ik van drie mensen al een euro in mijn spaarpotje en er staan er nog 3 op aspirantlid. Ik denk dat deze goedgekeurd worden zodra de eerste vragenlijst is ingevuld.
Mocht je je ook nog willen aanmelden, :-)

http://tinyurl.com/7fg6jcd


Ondertussen hoor ik een raar getik, blijkt dat ons 'kuiken'tegen het raam aan het tikken is. De afgelopen dagen laat ik ze vrij rondscharrelen achterthuis en ze kunnen nu dus zelf bij de achterkant aangeven wanneer ze trek hebben, dan strooi ik even een hand voer buiten. Ik laat niet meer de hele dag eten in hun hok staan ivm ongedierte, maar voer ze nu wat vaker op de dag. Wel grappig dat ze nu al weten hoe ze van zich kunnen laten horen. En ik vind het erg leuk om ze te zien lopen.Dubbel genieten dus.

Hebben jullie nog ideeen voor bijverdiensten? Ik wil niet meer klikprogramma's omdat ik het nu kan bijbenen en anders door de bomen het bos niet meer zie.Hoop dat manlief betere inspiratie heeft voor MP. Ik vind het altijd erg lastig, want denk altijd aan de verzendkosten ed.
Nou ja eerst de was en de douche maar eens even aanpakken, het ais al weer 9 uur geweest.....
Fijne dag allemaal

4 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Wat bij mij goed helpt is opruimen, daardoor koop ik veel minder. En Marktplaats is idd niet altijd even makkelijk, maar het levert wel wat op. Boeken kun je ook nog bij Bol.com zetten, maar dat vind ik zelf niet heel veel opleveren + mensen mogen het terugsturen en dan ben jij je verzendkosten kwijt.

Vlijtig Liesje zei

Je zou je kunnen aanmelden bij blogmij.nl en adfactor.nl. Zij betalen je om advertorials te plaatsen op je blog. Op mijn blog Het Moederbedrijf heb ik daar over geschreven.

nieuwe levensstijl zei

Moest zelf ook aan bol.com denken. Misschien is dat iets?

Oog op de Toekomst zei

Ik vul enquetes in bij Waardevolle Mening, daar krijg je per 10 euro een VVV-waardebon. Lopen de ads op je blog een beetje? Daar help ik je in ieder geval mee :-)
(ik heb je blog trouwens in mijn lijstje met blogs gezet op mijn weblog)