woensdag 25 januari 2012

Kinderen die vragen......

Mijn dochter zit op zwemles. Vanaf de eerste keer dat ze ging lag er een kleurplaat bij de kassa.De allereerste keer vroeg ze netjes om een kleurplaat en ja natuurlijk mag je die pakken.
Tot nog toe rende dochter elke keer naar de kassa na het aankleden om daar een kleurplaat op te halen. Dolgelukkig was ze ermee en elke keer moesten de mensen achter de kassa erom lachen.
Gisteren zijn mijn ouders meegegaan naar het zwembad en aan het einde trok mijn dochter weer een sprintje naar de kassa.
Echter zat er dit keer een dame die zei; Hé dat gaat zomaar niet, wat moet je hier en dat moet je eerst vragen. Mijn moeder hielp mijn dochter door aan te geven dat ze elke week de kleurplaat zo mocht pakken en dat er nooit iemand moelijk had gedaan. De mevrouw achter de kassa deed duidelijk afkeurig en gaf aan dat de kleurplaten eigenlijk voor de zwemclub waren. Dochterlief heeft echter al 20 lessen gehad en wist dit niet.
Dochter en oma liepen door de deur, waarna mijn dochter van vijf tegen oma zegt. Tja pff kinderen die vragen worden overgeslagen...........

Bij deze gelijk een update van panelwizard, ik heb nu tien leden aangebracht en dus tien euro verdiend. Vijf leden staan nog in de wacht om goedgekeurd te worden.:-)

http://tinyurl.com/7fg6jcd

2 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Oh, dat zit er wel goed in! Die vrouw had wel iets aardiger mogen doen, maar ik kan me voorstellen dat je het ook niet leuk vindt als iedereen daar kleurplaten wegtrekt. Je wilt kinderen toch ook iets bijbrengen. Dat je dochter net de verkeerde was, omdat die het wel netjes gevraagd had, dat kon zij natuurlijk niet weten.

Anoniem zei

Mijn zoontje kreeg elke keer bij de A.H. een plakje worst. Nu hij wat ouder is gaat hij er netjes om vragen. Eigenlijk ben ik niet blij met een 'schooiend'kind, maar ze hebben hem daar wel zo ópgevoed'!'Bespaarmaatje