maandag 23 januari 2012

Cadeautjes

In het blogbericht van lekker leven voor minder zag ik dat zij worstelt met het geven van cadeautjes die ze zelf heeft gekregen, of met het geven van dingen uit de kringloop of marktplaats. Ik heb besloten dat ik foto's wil plaatsen van de cadeautjes die ik de komende maanden weg ga geven. Februari is bij ons de cadeaumaand bij uitstek met meerdere verjaardagen. Maar ook wanneer we op visite gaan hou ik er niet van om met lege handen aan te komen. Dus dat wordt even kijken. Verder heb ik nu internet explorer van mijn laptop afgekukeld en ik probeer de vernieuwde versie van google, al merk ik dat dit echt nog moet wennen. Ik vind die tabs zo mooi die sommige mensen bovenaan hun blog hebben, zodat je als het ware meerdere pagina's achter elkaar hebt, maar kan nog niet vinden waar ik deze moet installeren. Verder wik ik rustig aanrommelen in huis. Moet vanavond eigenlijk werken, maar mijn longen zijn nog dusdanig verkrampt dat ik dat echt niet zie zitten, ik heb al afgebeld en afgesproken dat ik morgen even opnieuw kijk hoe het gaat.

3 opmerkingen:

Realmam zei

Ze worden hier pagina's genoemd. Dan moet je dus even kijken waar je een nieuwe pagina kunt openen. Heel moeilijk is het niet. Succes!

Anoniem zei

Bij ontwerpen kan je het gadget 'pagina's' plaatsen, als je dat onder je 'kop' kan plaatsen dan krijg je de tabbladen. En als dat niet kan dan kan je het in je zijbalk plaatsen en dan krijg je een lijstje met pagina's, zoals bij mij. Nieuwe pagina's kan je dan aan maken onder de tab 'berichten verzenden' en dan kies je voor de tab 'pagina's bewerken', daar vind je een kopje nieuwe pagina.

geldover zei

Bedankt dames, het is me gelukt.
Nu nog even de gehele lijst erop zien te krijgen, maar het begin is er