dinsdag 10 januari 2012

Bericht van de rabo

Net een ebrichtje van de rabobank, ze kunnen het spaarloon van mijn geld niet overmaken, omdat ze een incorrect rekeningnummer zouden hebben. Vreemd, want het rekeningnummer dat ze noemen hebben we ondertussen al een dikke twee jaar niet meer. Ben nu wel benieuwd hoeveel geld we gaan ontvangen, want dit zou moeten inhouden dat ze ook nog nooit rente hebben overgemaakt.
Net even met moeder naar de lidl geweest, ik haalde vla een pak rijst met babi ketjap en een 1,5 literfles drinken. Totaal 4,80. Maar dat declareren we op t werk, dus kost t me niets. Moeder moest wel een beetje gniffelen hoe ik het aanpak. Zij is al hypotheekvrij, wij willen dat ook!
Ben nog steeds hangerig en heb overal spierpijn, maar wil vanavond toch gewoon weer naar mijn werk. Laat mij maar lekker mijn dagelijkse dingen doen dan merk ik t minste dat ik niet voor elkaar ben. MOcht mijn stem het begeven, dan kan ik altijd nog schriftelijk klantcontact hebben.
Ik hoef deze week alleen maar vanavond en morgen van 8.00 tot 15.30 uur te werken. ´s Avonds heb ik dan nog een vergadering, waar ik echt geen zin in heb, maar nu met de dreigende ontslagronde moet ik toch mijn gezicht maar laten zien. Moet nog wel steeds regelen hoe ik dit met de oppas moet doen.
Nou ja we zien t wel.
Heb de rente van mijn spaarrekening ook overgemaakt naar de hypotheekaflossingsrekening, die staat nu op 454, zal m direct weer bijwerken.

2 opmerkingen:

CasaDiMama zei

Dat spaarloon ja...daar moet ik ook nog even achteraan.

Lekker Leven Met Minder zei

Misschien komt de rente altijd in 1x? In ieder geval wel knap flauw, net of ze proberen je geld nog wat langer vast te houden. Ik hoop dat je het snel hebt, dat kan weer mooi in je potjes!