donderdag 8 december 2011

Fijne verjaardag gehad.

De missselijkheid ging gelukkig over op de verjaardag van mijn dochter gisteren. We hadden de cadeautjes mee naar bed genomen, om 6.45 uur dook ze tussen ons in. In eerste instantie had ze nog niets in de gaten. Mijn man stuurde haar even naar het toilet en pakte terwijl zij daar was de cadeautjes en de balonnen en verspreidde die over het bed.
Is dat ALLEMAAL voor mij? Ogen zo groot als schoteltjes. Ja lieffie allemaal.
Natuurlijk moesten de grootste cadeaus het eerste uitgepakt worden, een grote puzzel, een grote bak met strijkkralen, de muziekinstrumenten, een grote roze tas en tot slot het kleine pakje, welke ze in eerste instantie niet eens zag, haar nieuwe oorbellen.
Ze was zo vreselijk blij en heeft ons allebei echt heel lief meerdere malen bedankt en geknuffeld en gaf aan dat ze er kriebels van in de buik had. Echt een mooier cadeau had ze ons als ouders niet kunnen geven.
Uiteindelijk had het allemaal haast niets gekost. omdat ik bijna alles vanlaatst bij de rommelmarkt heb meegenomen, alleen de oorbellen waren nieuw. Ons 'echte cadeau'is een mooi bedrag op haar spaarrekening.
Ik heb me nu dan ook al heilig voorgenomen om voor een volgende keer ook weer de ogen en oren open te houden.
Ze had ook 'nieuwe'kleren aan van dezelfde markt, haha.
Er was zelfs een tante die opmerkte dat ze een mooi 'duur'setje aanhad.
Alsof het erbij stond, blach. Kleren waren allemaal van andere merken, maar stonden wel erg lief bij elkaar en hadden me nog geen twee euro gekost. Kijk daar wordt ik weer blij van.
Ze heeft van de visite ook veel gekregen. Een heel mooi zilveren armbandje met bedeltjes, ze had die vorig jaar aan een ketting gekregen, maar deze sneedt de nekhaartjes, waardoor ze hem niet meer om wilde. We hebben nu de bedels bij haar armband aangedaan. Ze heeft nog meer geld gekregen en voor de rest voornamelijk plastic snel kapot spul. Toch wel jammer. Ook heeft ze zooi gekregen, spul waar op de verpakking staat vanaf drie jaar, maar wat ik nog niet eens voor elkaar kan krijgen. Lovertjes die dan weer op een bepaalde manier gelijmd moeten gaan worden. En echt ieniemini lovertjes. Beetje sneu...en echt zonde van het geld.
Gisteren het hoognodige opgeruimd met het idee dat ik vandaag de rest zou doen. Het vreemde is alleen dat ik al weer de hele dag misselijk ben en me niet lekker voel. Heb op een gegeven moment van narigheid onze kerstboom naar beneden gehaald om deze op te gaan tuigen, om afleiding te hebben. Het heeft alleen niet veel geholpen. Heb vandaag dan ook weer niets veel bijzonders gegeten, bang dat alles er weer uit gaat komen.
Ik ga zo denk ik maar slapen. Morgen moet ik er weer vroeg uit voor dochter en heb nog een afspraak met een specialist.
Had vanmorgen echt het gevoel dat ik 24 uur slaap tekort kwam, dus heb me voorgenomen vanavond op tijd te gaan.

Slaap lekker allemaal.
Geldover.
Het is nu 20.54 uur eens kijken of de tijd nu wel klopt. In ieder geval bedankt voor de reactie

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat heerlijk dat je dochter zo'n fijne dag heeft gehad. En het hoeft allemaal niet nieuw te zijn wat je geeft.Het is fijn wanneer je dochter straks een mooi bedrag op haar rekening heeft. Gr. LZV

huis tjokvol zei

wat leuk he dat ze zo blij zijn dan met de kadootjes,nog heel veel beterschap

Vlijtig Liesje zei

Vervelend om misselijk te zijn! Beterschap. Een goede nachtrust zal wellicht al helpen.