vrijdag 7 oktober 2011

het geld vliegt eruit.............

De laatste dagen lijkt het geld echt mijn protemonnee uit te vliegen, paar eurootjes hier paar eurootjes daar. Normaal gesproken pin ik veel, maar ik had teveel opgenomen met de auto en deze week nam ik dus telkens contant mee. Heb het idee dat er nu veel meer is uitgegeven.
Vandaag ben ik voor dochterlief wezen shoppen, ze groeit me zo hard dat ik het echt niet kan bijbenen met de kleding. Van de één op andere dag is alles weer te klein. Mevrouw moet nog vier worden, maar heeft momenteel broeken maat 122, 128 en maillots en leggings maat 134, 140.
Als ik de benen bekijk dan denk ik kan ze nog mooi even mee doen, maar eigenlijk schiet ze er zo in.
Vanmorgen ben ik hier naar de stad geweest, winkel in winkel uit. Ik vond het of niet leuk, wat voor mij betekend veel drukke prints, veel te kort, saaie kleuren die haar niet staan. Of ik zag net iets wat ik leuk vond, haar maat uitverkocht. Of het was te duur, want zeg nou zelf een rokje waar nog geen halve meter stof in is verwerkt,vanaf 25 euro ben er gek. Dan heb ik alleen het rokje er moet nog iets op en nog een leuke legging eronder dan ben je zo een dikke 60 euro verder. (voor degene die ook nog naar guldens omrekenen 130 gulden)
Ben dus alleen met een legging van de wibra a 4,95 thuis gekomen. Roze met roosjes,helemaal haar smaak.
Vanmiddag met schoonmama naar de kringloop, de eerste drie broeken die ik tegenkwam in haar maat vond ik het helemaal. Een leuke wijde ribcordbroek met allemaal knopen, zakken, ritsen etc erop, een paarse spijkerbroek ( moetnog wel korter) en een korte broek van lekkere warme stof waar een mooie maillot onder moet. Verder nog een creme shirt. Scahde 11 euro.
Voor manlief nog een hele mooie blazer van een soort dunne spijkerstof meegenomen, een bruine. Staat meneer helemaal super. Leuk voor op een spijkerbroek, schade vijf euro.
Verder ben ik nog naar een andere stad gereden om met schoonmama te gaan winkelen. Kon eerst niets vinden, maar toen kwamen we in de Z.ee.Man, en echt wanneer je leuke maillots zoekt ga er eens kijken. Heb me helemaal laten gaan, alle maillots die ik leuk vond meegenomen, het zijn 9 of 10 paar geworden, verder nog 6 paar leuke sokken en nog wat ondergoed, waarvan ik weet dat de kwaliteit mooi blijft.O ja ook nog een bhtje voor mevrouw met een onderbroek. :-) Schade 34 euro. (Maar zo mooi, en zulke leuke kleuren)
Dochter wil momenteel het liefst maillots of leggings aan met een rok. Doordat ik nu straks zoveel keus heb kan ik in het oneindige combineren en leuke setjes maken.
Wil iemand waarvan ik weet dat ze goed kan naaien vragen of zij misschien eens wat leuke rokjes voor mijn dochter in elkaar wil draaien. Dan ben ik helemaal de hele winter klaar.
Thuisgekomen bedacht ik me dat ik voor mezelf dit keer niets heb gekocht.
Nou ja je kan ok niet alles hebben.
Onze auto rijdt trouwens heerlijk, voel me net de directrice, haha.
Heb net met manlief overlegd, als we morgen zin hebben gaan we misschien nog even naar Duitsland kijken voor een paar nieuwe laarzen voor mij.
Vorig jaar ben ik daar nl geslaagd voor 50 euro, terwijl ik wijdte maat 5 heb. In nederland kan ik alleen bij speciale winkels bestellen en dan ben ik een 250 euro lichter. In geen 250 jaar......

2 opmerkingen:

nieuwelevensstijl zei

Van het schoenmerk JJ kun je ook laarzen kopen met kuitbreedte 5.
De prijzen zijn dan vanaf 159 euro. Groetjes NLS

Anoniem zei

Hoi, ik probeer al menigmaal een reaktie te plaatsen maar die verdwijnt steeds.
Ik neem contact op ivm de buzz pot creme.
Wil je me mailen? mijnprivemail@gmail.com

Groetjes Singlemam