dinsdag 14 juni 2011

Ons weekend

We zijn een weekend naar limburg geweest. Het was er erg mooi. Het park had veel groen. We hadden alleen de pech dat we t laatste huisje op t park hadden en dus elke keer als we naar voren wilden een half uur moesten lopen.
Aangezien ik al lichtelijk benauwd was erg lastig. We konden wel voor een tientje per dag de auto naast t huisje krijgen, maar dat vond ik echt teveel geld. Helaas ben ik nu nog benauwder, ben weer emt het innemen van medicatie begonnen. Dochterlief bij mijn ouders gebracht, zodat ik aan kan slapen. Vooral nu merk ik dat ik extra last van mijn overgewicht. Er zou wel een vijftig kilo af moeten. Ja u leest het goed. Ik ben echt veel te zwaar, maar zodra ik begin met afvallen, komen er allerlei andere gezondheidskwalen naar boven en dan geef ik het al snel weer op.
Om 's avonds weer te balen als ik de dag overdenk. Helaas heb ik mijn aanrechtkastjes vol met etenswaren dus kan ok niet zeggen haal niks in huis dan is er niets om te snaaien. Ben niet iemand die alles net zoals Sonja in een grote zak dan maar weg doet.
Het park was dus wel leuk, de huisjes waren te gedateerd om leuk gevonden te worden, het was er bovendien erg vies, er lagen wel honderd peuken buiten en aan de buitenboel was ook al maanden niets gedaan. Je kon met goed fatsoen niet door de ramen heenkijken. We hebben eerst zelf lopen boenen en uiteindelijk bij de receptie aangegeven dat we graag schone ramen wilden daar we niet het hele weekend ons wilden ergeren. Kwamen ze 's avonds om 21.00 uur om de ramen te doen. Deze werden nog niet echt schoon, maar vooruit we konden weer naar buiten kijken.
Naar dit park gaan we niet weer.
Dan mijn kippetjes. Mijn vader heeft gedurende onze afwezigheid voor de kippen gezorgd. Helaas was er weer een ei kapot gepikt, er zijn er nu nog maa


r 8 over. Nog twee weken te gaan, hopen dat er iets overblijft. Een andere kip wordt momenteel door de anderen gepikt. Probeer ze nu af te leiden door extra afleiding in het hok, ze mogen wat vaker naar buiten toe om in de tuin te scharrelen. Hoop dat het snel over gaat.
Hier in huis is er weer een bom ontploft, dit terwijl ik toen we thuis kwamen alles nog gelijk heb opgeborgen, ik snap werkelijk niet hoe dit zo snel heeft kunnen gebeuren. Nu alles vawege mijn benauwdheid zoveel moeite kost baal ik extra.
Dochterlief had vanmorgen gelijk weer ruzie met de overbuurkinderen. Zij wilde spelen en de meiden hadden geen zin om met haar te spelen. Merk dat dit me toch wel wat stress oplevert. Dochter helemaal in paniek, huilen. Heb haar binnen geroepen en op schoot gesust. Kreeg door dat 1 van de kinderen morgen haar verjaardagspartijtje viert. Wil dus van narigheid weg, omdat ze zich anders weer over zal voelen en met de kinderen mee zal willen spelen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik hoop dat je je snel weer beter voelt. Die 50 kilo schrik ik niet van. Die zal ik ook kwijt moeten. Het gaat hier heel langzaam. Veel sterkte! Gr. LZV

Singlemam zei

Ook hier flink overgewicht. Dus wat mij betreft ook geen schrik. Afvallen kan ik niet doordat ik een hormoonstoornis heb. Ik heb me er dus maar bij neergelegd. Ik herken precies de ongemakken van ver moeten lopen, daar worden we niet blij van ;)

Morgen ga ik bellen voor een afspraak om te kijken naar zijdehoeders. Iemand in het dorp hier heeft hele kleintjes, die mogen over een week of 4 weg. Geslacht is nog onbekend. Ik ben erg benieuwd :)

Anoniem zei

Hoi GO,
Wat leuk die foto's van kip.
Vind het knap dat je zo eerlijk bent in je blog. Lieve groet van Marja