dinsdag 10 mei 2011

HEERLIJKE VAKANTIE GEHAD

We hebben echt genoten van ons weekendje weg. Ben met mijn dochter 's morgens naar het park gereden en we lagen er om half twaalf al in het zwembad. Waar trouwens op dat moment erg weinig genruik van werd gemaakt. we hadden zelfs even het zwembad voor onszelf alleen. Onze dochter is erg vrij in het water en ik heb haar zelfs even op de kant gelegd om het zwemmen voor te doen, mevrouw wilde gelijk zonder bandjes zwemmen. Haha.
Aangezien ze verder nog nooit zwemles heeft gehad geen goed plan. Bij ontvangst op het park kregen we gelijk een bon zodat we bij de horeca koffie en ranja op konden halen, je voelt je hierdoor meteen extra welkom merk ik.
Twee uur later kwam nicht met dochter, we hadden ons net aangekleed, maar zij waren ook in voor een duik in het zwembad dus de zwemkleren weer aangedaan. Tegen een uur of half zes hebben we de sleutel opgehaald en zijn we naar het huisje gegaan, waar onze dochters gelijk in een diepe slaap vielen. Om half negen waren de papa's er ook. Zij hebben eerst nog gewoon gewerkt. Snel een pan met spaghetti in elkaar gedraaid en het genieten kon beginnen. We hebben heel wat afgelachen de eerste avond en eht was ook zo 1 uur voordat we op bed lagen.
Zaterdagmorgen ontbeten en in de auto naar Duitsland, we hebben daar een favoriete kledingwinkel waar we nog al eens wat weghalen. Neef was nu ook gelukkig, ze hebben geen tijd en zin om samen te gaan kijken naar kleding, maar nu lag er binnen de kortste tijd voor 100 euro aan kleding in het wagentje. Twee hele grote tassen vol. Hij gaf ook aan dat is nog eens leuk inslaan. Na het winkelen hebben we nog even bij een broodjeszaak op het terras gegeven, nicht moest de kleine jongen voeden, we hebben uitgebreid gegeten met zes personen incl drinken voor nog geen 15 euro. Dat haal je in nederland nog niet met drie personen. Na het eten nog snel naar de nederlandse supermarkt voor vers brood voor zondagmorgen en daarna lekker met zijn allen naar het zwembad. De mannen genoten ook volop met de kinderen en de vrouwen hadden eindelijk eens tijd om een boek te lezen.
Toen we vroeg in de avond weer naar het huisje reden kwamen we erachter dat we de kinderen toch wel weer erg hadden afgemat en hebben ze snle wat te eten gegeven zodat ze konden slapen. Wij hebben tegen half negen de barbecue aangedaan en zeker tot 11 uur buiten gezeten, daarna moe maar voldaan ons bed ingerold. De volgende dag was het moederdag, de mannen mochten vooraan met de kinderen een cadeautje maken en de vrouwen hebben lekker kalm aan gedaan in het huisje. We hebben daarna lekker met zijn allen buiten gezeten in de zon en tegen een uur of twee zijn we weer naar het zwembad gegaan, daar gezwommen en tegen vijf uur weer naar het huisje gegaan, de vrouwen hebben opgeruimd en de mannen de barbecue aangedaan en de auto's ingepakt. Na een heerlijke barbecue de kinderen lekker in de pyama gestoken en in de auto gezet, dochterlief sliep al voor dat we van het bungalowpark af waren.Bij thuiskomst heb ik zo snel mogelijk alles weer opgeboregen op de juiste plek en de wasmachine al een keer aangedaan. Maandag moest ik weer werken. Heb gewerkt alleen had ik een hele zere keel en die heb iki nu nog steeds, dochter is na school opgevangen door mijn ouders en ik lig de hele dag op bes terwijl ik dan weer ril van de kou en dan weer nat ben van t zweet. Hoop dat het maar snel weer over gaat, ga zo maar eens een soepje warm maken, misschien dat ik daar een beetje van opknap.

2 opmerkingen:

nieuwelevensstijl zei

Wat een heerlijke weekend zeg. Dat klinkt goed en erg relaxe.
Hopelijk voel jij je weer snel beter.
liefs nls

Anoniem zei

Klinkt super, jullie weekend. Hopelijk knap je snel weer op. Gr. LZV