maandag 14 maart 2011

Belastingaangifte gedaan.

Had me eigenlijk voorgenomen vandaag een lummeldag te houden daar ik daarna drie dagen te werken heb en ik gisteren eindelijk weer eens lekker in mijn vel zat. Gewoon zoals het hoort, je gelukkig voelen en je man 's avonds weer kunnen bedanken voor het heerlijke weekend samen.
Maar... ik zag de blauwe envelop in de kast staan en heb gelijk de koe bij de horens gevat en heb mijn aangifte ingevuld. Is nog niet zo makkelijk als je aan allerlei regelingen meedoet.;-). Maar ben weer heel erg blij met het eindbedrag. Gelijk husbie maar gebeld om hem het heugelijke nieuws mee te delen. De kippen krijgen momenteel weinig rust. Kan het niet laten om te kijken of er al weer een ei in het hok is gelegd. Maar ja, geduld is een schone zaak en de dames moeten natuurlijk ook nog wennen aan de nieuwe omgeving. HAd voor onze dochter de foto's uitgeprint. Zij liep er trots mee naar de juf en mocht ze dan ook aan de hele klas laten zien beloofde de juf.
Ze had het er vorige week op school ook al over gehad hoorde ik wel.
Nou ga nog snel even alle paperassen in de ordner doen. Vanmiddag maar samen een uurtje plat, heb vannacht tussen 24.00 en 02.00 lopen schoonmaken , omdat ik te draaien in mijn bed lag en de slaap niet kon vatten. Komt nu de vermoeidheid toch een beetje opzetten. Dochterlief kan met tien minuten ook al weer opgehaald worden zie ik.

4 opmerkingen:

mevrouw Duck zei

Wij laten het altijd doen door een kennis. vanmorgen juist de papieren opgehaals en geken wat we terug krijgen. Het is een mooi bedragje ,dat kan gelijk weer op de spaar rekening.

nieuwe levensstijl zei

Wat knap zeg dat jij die belastingaangifte zelf doet. Dat kan ik niet. (moet er wel gelijk bij zeggen dat ik het nooit echt geprobeerd hebt :-) )
Heerlijk als je weer een leuk bedrag terug krijgt.
Hopelijk slaap je vannacht weer beter.
Groetjes NLS

nieuwe levensstijl zei

oeps, hebt met een t. moet zonder t zijn.

Alynia zei

Ik doe het ook altijd zelf, vriend laat het doen. Maar ik heb het mezelf dan ook aangeleerd vanaf het moment dat ik als tiener een bijbaantje had (tj-biljet toen). En zo kwam er telkens een klein stapje bij zeg maar. Maar zo veel als mijn vriend hoef ik gelukkig nog niet in te vullen.