vrijdag 11 februari 2011

Waar blijft de tijd?

Wat een rare week weer van de week, voor je het weet is het weer vrijdag. Over een uurtje mag ik naar mijn werk, heb avonddienst tot vanavond 21.00 uur. Van de week weer extra gewerkt, ik kwam maandag op mijn werk en bleek dat ze me weer overwerkuren hadden gegeven. Uiteindelijk was ik er wel blij mee aangezien ik nog een week met mijn moeder op vakantie wil gaan naar Turkije of zo, een snoepreisje zeg maar.
We hebben woensdag ook gekeken voor de zomervakantie. De eerste week is nu geboekt. We gaan een week naar Slowakije, vlakbij de camping waar we altijd zeten. Volgens de plaatjes op het internet moet het een mooie kamer zijn, we hebben nu afgesproken dat we voor 240 euro een week een kamer hebben inclusief ontbijt. Als ik op de camping wil staan ben ik duurder uit en dan komt erbij dat onze tent lek was en dat we die dan ook nog moesten aanschaffen.We kunnen gewoon naar het zwembad toe en dan tussendoor lopen voor een lekkere goulash op de camping etc. Nu dus alleen een koffer mee en ons waterdompelaartje voor een bakje thee, koffie of soep op de kamer en de rest kopen we daar. Sowieso kookte ik daar nooit, omdat ik voor bijna t zelfde geld uit eten kan.... Voor de tweede week moet ik nog op zoek naar een kamer, pension in de buurt van Cheb, het liefst aan de duitse kant van de grens. We willen nl kleren kopen in Tjechie voor manlief en dochter. Het gaat dan om een kamer voor 2 nachten, daarna willen we weer terug naar huis. MIsschien dat we ook wel op de bonnefooi die kant op rijden. Maar daar heeft mijn moederhart wel wat moeite mee, zelf red je je nogal snel, maar dochterlief van vier heeft natuurlijk wel wat eisen.We zullen zien.
Ik merk dat er in mijn lichaam een kleine mentale verandering heeft plaatsgevonden. Ik word elke dag tevredener, echt wat een openbaring. Ik zit mentaal steeds beter in mijn vel.
Volgende week ga ik beginnen om ook lichamelijk beter in mijn vel te komen. Ik heb het idee dat ik steeds verslaafder aan eht raken ben aan koolhydraten en ik wil dan ook kijken hoe ik dit tij kan keren. Ik baal als ik na het eten van pasta een twee uur lang in coma op de bank lig. Ik ben dan echt te moe om de ene been voor de andere te zetten en toch trap ik elke keer weer in die val. Met name het gemak maak dat ik vaak toch voor een pasta kies. Van de week zag ik bij koffietijd een recept met mungbonen, deze zouden geen koolhydraten bevatten, wellicht dat ik dit kan eten naast mijn stoofschotel etc.Ga me er verder in verdiepen. Mochten er mensen tips hebben dan verneem ik graag.Ik moet tientallen killo's kwijt dus kan nog wel even.

1 opmerking:

Vlijtig Liesje zei

Ik vind ook dat de weken voorbij vliegen! Voor ik het weet is het alweer vrijdag.

Leuk dat je je vakantie hebt geboekt! Het klinkt als een mooie plek.