woensdag 23 februari 2011

vervolg van mijn dag

Mijn moeder kwam tussen de middag onverwacht langs en had zin in een bakje soep. Ze zei het met een knipoog, maar ik had nog blikken van de lidl staan. De snert gegeten, deze koos dochterlief uit. Ik vond hem persoonlijk erg peperig. Jammer vind ik het als dat de overhand heeft. Vanmiddag lekker een uurtje op de bank bijgeslapen en vervolgens me eens even lekker gedouched en aangekleed. Manlief belde tegen vier uur dat ie niet naar huis kwam. Had geen zin in eten koken dus heb net patat opgehaald met mijn dochter, budgettechnisch niet heel erg verantwoord was 8 euro kwijt voor ons beiden, dit terwijl ik patat en frikandellen in huis had.
Hoor ent op de radio dat de benzineprijzen de lucht in gaat schieten door de crisis in het oosten. Zorg dus maar dat de tank vol blijft. Dan maar wat vaker tanken. Verder heb ik momenteel de kasten te vol. Dus moet eigenlijk eten van dat wat ik in huis heb. De betaalrekening loopt tegen de limiet aan wat mijn man en ik de hand nog verder op de knip doet houden. Het is een bewuste keuze om hem scherp af te romen. We krijgen morgen of overmorgen weer mijn salaris op de rekening. Ga dan gelijk weer geld naar de spaarrekening boeken. Op de hs rekening staat nu een bedrag van 865 euro. Heb net nog een bedrag van 25 euro kunnen bijboeken wat de winst was van prol european properties. Totale winst aandelen dit jaar 452,20. Dat is omgerekend toch een ouderwetse 1000 gulden.De rest van de aandelen zijn hard gezakt, heb nu een verlies van 1376,53 euro. Het maakt me niet heel erg veel uit, want ze komen ooit vanzelf weer naar boven en zoals al dikwijls gezegd als er winst is trek ik deze er gelijk uit.
Moet nog eens even kijken wat ik morgen wil gaan doen. Wil eigenlijk wat leuks met dochter ondernemen, maar aangezien iedereen vakantie heeft zie ik op tegen de drukte overal. Nog maar eens even over verder brainstormen dus. Wellicht naar het bos met een bal al heb ik een gruwelijke hekel aan de loslopende honden daar.
De dag van vandaag is me voorbij gevlogen en ik moet zeggen dat ik weer naar mijn bed verlang al is het nog maar 18.15 uur.
Het allerliefste zou ik lekker diep onder mijn dekbed kruipen en mijn ogen dicht doen. Dochterlief gaat op tijd en ik wil dan mijn huis weer lekker aan kant maken zodat ik dat morgenochtend niet meer hoef te doen.
He het begint hier te sneeuwen buiten.... hadden ze ook voorspelt. Mocht het doorzetten dan gaan we morgen sleeen.Haha.

5 opmerkingen:

nieuwe levensstijl zei

Hoi Geldover,
Je hebt een award gekregen! Zie mijn blog voor waarom :-)
Groetjes, NLS

frugal-levensstijl zei

Wat schrijf je eerlijk. Dat is leuk!

Vlijtig Liesje zei

Wij proberen zo min mogelijk de auto te gebruiken om zo benzine te besparen.

Bespaarmama zei

Wij zijn op zoek naar een zuiniger auto, denk dat we er maar ietsje meer vaart achter zetten met deze stijgende benzineprijzen :-)

Singlemam zei

Geld over, er staat op mijn weblog een speciaal berichtje voor je :)