vrijdag 14 januari 2011

Weer een druilerige dag

Getsie, al weer zo'n donkere druilerige dag vandaag.
Ik krijg er altijd zo'n rothumeur van. Kan niet wachten totdat de zon schijnt en ik mijn smerige ramen buiten weer eens even lekker kan wassen.
Misschien dat ik straks wel vast de binnenkant doe, je kan het maar gedaan hebben. Heb al een was in de machine en moet straks nog een halve strijken, dan is dat weer aan kant. Lekker het bed van mijn dochter verschoond. Hoorde trouwens gisteren dat ze last hebben van 'beestjes'op school.
Wil ook op zoek naar een tas voor de jas nu. Heb al wel vernomen dat er een juf is die het teveel werk vind elke keer alle jassen in de tas te moeten doen, dus dan moet ik maar even oefenen met mijn dochter.
Gisteren weer gewerkt en ondertussen weer de beurs in de gaten gehouden, heb mijn koniknklijke wessanen met 39 euro winst verkocht, dat maakt het totaal van dit jaar dus al 142,55. De rest van mijn aandelen zijn aan het einde van de dag zo hoort gekelderd dat als ik nu zou verkopen ik een verlies zou moeten nemen van zo'n 900 euro. Dus dat wordt weer wachten op betere tijden zullen we maar zeggen.
Ik heb mijn keuken aan kant, zolang je niet de kastdeurtjes open doet zullen we maar zeggen, ga nu even lekker in de kamer aan de slag en wellicht dat de bovenverdieping dan ook nog een stof- en zuigbeurt krijgt.

Groet Geldover

5 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Hier is het ook weer grijs en grauw. Maar dan vind ik het binnen wel extra gezellig.

Bij ons op school zijn ze al een paar jaar aan de luizenzakken, maar helpen doet het weinig. Voortdurend zijn er weer luizen. En in de J/M stond een artikel dat die zakken zinloos zijn...

Anoniem zei

Leuk mom te lezen dat je zo aan het beleggen bent. Volgens mij is het ook verslavend... ;o)

Ief zei

Ik ben hier toevallig terecht gekomen en erg gefascineerd door je beleggingsverhalen. Zou je eens iets meer kunnen vertellen over hoe je bent begonnen en hoe je het precies hebt aangepakt? Misschien kun je verwijzen naar eerdere logjes daarover? Ik ben zelf ook van plan om te gaan beginnen, maar lees overal dat beginners het beste via bank kunnen doen (fondsen).

Anoniem zei

Al met al ben je zo dan toch lekker bezig.
Fijn he als je huis weer een beetje schoon oogt.

Singlemam zei

De luizenzakken bij ons op school wel zin. Sinds het gebruik ervan verplicht is geworden voor alle leerlingen zijn we al tijden luisvrij.

Ik heb de zak destijds besteld bij koterkado.nl
Later toen het verplicht werd verzag school zelf in deze zakken, maar toen had ik er zelf dus al eentje aangeschaft. Voordeel is wel dat die van ons echt anders zijn dan al die andere zakken en dus makkelijk terug te vinden zijn tussen al die ander