zaterdag 15 januari 2011

luizentas gevonden

Ik heb een tas kunnen vinden. We zijn vanmiddag laat in de middag nog naar de ikea gereden en daar hadden ze een hele mooie grote tas met rits. Meegenomen dus en in dochters lievelingskleur, losze, haha.
Kosten 2 euro 50. Veel goedkoper dan de tassen die ik kon vinden op het net.Verder ben ik vanmorgen met dochterlief de stad in geweest voor gymschoenen. Ook roze, en met lampjes in de zool, ik vind ze vreselijk opzichtig, maar dochter vindt ze geweldig, en zolang zij ze alleen met de gym draagt vind ik het prima.Ik heb ook nog een paar leuke leren gympen gekocht voor 10 euro, ze had alleen twee paar laarzen die ik toch echt iets aan de grote kant gekocht heb vandaar dat deze er nu ook nog bij gekocht zijn. Ik ben bij de drogist erg leuk geslaagd voor baby cadeautjes. Ze hadden er twee kopen en twee gratis, waardoor ik nu 4 fotoboeken voor 6 euro heb met hele lieve babyhandjes, babyvoetjes en een babygezichtje erop. Ik geef er volgende week direkt drie weg aan buren. Ze wonen verderop in de straat, maar we houden een nieuwjaarsborrel met de gehele straat dus ik vind dit dan wel leuk om te geven. Trouwens het is DE tijd om kraamcadeautjes en andere kleinigheden in te slaan, de winkels willen er nu echt vanaf merkte ik.
We zijn eigenlijk naar Ikea gereden omdat ik ophangrails wil hebben voor mijn schilderijen. Ik wil geen gaten in mijn muur, maar zo'n rail aan de bovenkant, helaas hadden ze deze neit bij de Ikea oet dus toch verder zoeken. Morgen nog een verjaardag en de rest van de dag gaan we lekker lummelen.
@LEf je vraagt of ik meer over mijn aandelen kan vertellen, heb eerder een weblog gehad onder www.geldover.web-log.nl daar staat misschien iets meer op, maar tips geven is erg moeilijk. Mijn persoonlijke mening is dat je zeker een 5000 euro over moet hebben en er dan ook tegen moet kunnen als ineens een kwart van je geld verdampt. Ik noteer vaak de winst, maar heb ook weleens tijden gekend dat ik verlies leed en dach was ik er maar nooit aan begonnen, zie het soms ook een beetje als een verkapte gokkast, alleen hier gaat je geld minder hard naar beneden als je geluk hebt. Heb de vraag al veel vaker gekregen, maar zou echt niet weten hoe ik een ander raad moet geven, wil er ook niet de verantwoordelijkheid voor dragen. Als je minder te besteden hebt kun je vaak beter in fondsen beleggen, maar ook hier betaal je voor aan je bank en moet je dus wel wat te besteden hebben. Hoe hoger je kans op winst, hoe meer risico je ook loopt. Ik heb ooit in fondsen belegd, maar dat schoot wat mij betreft niet op. Ik kies daarom liever zelf mijn aandelen en neem dan ook zelf het risico.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

This post is truly a pleаsant one it assіsts new the web people, whο aгe wishing in favor of blogging.


My web-site kraamcadeau

Anoniem zei

Long and intensely intense, "Zero Dark Thirty" is the focus of both awards season plus a
Congressional inquiry. Radley, a corgi-spaniel mix, and
Roman, a Chihuahua mix, have lived with Chastain for many time.
Sterling: An unexpected alternation in patterns in relation to behavior will be the first red flag i.


Feel free to surf to my weblog zero dark thirty blu ray rip