donderdag 16 december 2010

Weer geld verdiend

Heb net weer even op mijn portefeuille gekeken.
Kon de aandelen nieuwe steen investment weer verkopen met winst en dat heb ik dus net gedaan. Ik kon 18 euro maken, op het moment dat ik het erin zette verloor het aandeel niet wer, zie ik net dat ze verkocht zijn met 19,50 winst, dit gaat dus weer naar de hs rekening die al weer op 285,75 staat.
Dit gezegd hebbende heb ik hem net aangevuld naar de 300 euro. Ik heb de afgelopen weken veel gewassen en niet één keer de droger aangezet. Dus dat geld is wel verdiend.
Verder heb ik vandaag lekker een beetje aangeklungeld. lekker lang in mijn huispak gelopen, een klein beetje opgeruimd, maar het grote wek moet nog steeds gedaan worden, manlief ligt de hele week al ziek in de bank. Hij zweet peentjes drie kletsnatte tshirts per nacht. het bed dus goed laten luchten en eens per twee dagen alles verschonen.
Heb dus nog genoeg te doen, volgende week mag ik drie dagen naar mijn werk toe, dus ik hoop morgen nog een ingeving en last van mijn werkspier te krijgen haha.
Ga zo even boterhammen smeren, we hebben vanmiddag al lekker spruitjes gegeten met satesaus, dat is dan weer een voordeel dat mijn man thuis is, ik weet dan wat ik klaar maak en hoe laat we gezamelijk kunnen eten.

Berichtje voor Schuldenaar,

ik heb zelf van abnamro tradebox, dat is gratis als je daar bankiert en je hebt rechtstreeks de koersen van dat moment en kunt dus realtime handelen. Ik heb eigenlijk geen vast patroon van wat ik wel en niet koop. Ik hoe de beurs goed in de gaten en kijk dan waarom een aandeel zakt, bij bv nieuws, ik bedenk dan voor mezelf of het terecht is of niet, of als er geen duidelijke reden is waag ik de gok en koop wat bij na een aantal slechte beursdagen. Kan je dus moelijk concrete tips geven, wel moet je het geld echt over hebben en niet voor andere zaken op korte termijn nodig zijn, zakt de beurd dan hoef je je verlies niet te nemen. Verder is mijn mening, maar wie ben ik, dat je wel met een bedrag van minimaal 5000 euro moet beginnen verdeeld over ong 3 verschillende bedrijven. Je betaald wel aan en verkoopkosten dus moet je wel voor ong 1500 euro per keer aankopen wil de de twintig euro (in mijn geval)aan en verkoopkosten kunnen terug verdienen, daarna verdien je dan nl zelf pas. Ik kan en wil geen concrete tips geven over welke aandelen wel en welke niet, puur omdat ik zelf ook gok en deze verantwoordelijkheid alleen voor mijn eigen geld wil nemen.
Ik wens je veel succes toe natuurlijk mocht je toch de stap gaan nemen, al vind ik het moemnteel lastig om nieuwe aandelen te kopen daar ik zelf verwacht dat alles in januari wel weer zal dalen, we hebben net een eindejaarsrally achter de rug waarbij veel aandelen nog redleijk zijn gestegen en de boel dus weer iets duurder is.
Fijne avond allemaal

4 opmerkingen:

nieuwe levensstijl zei

Wat heerlijk zeg dat je al op de 300 euro zit. lekker.
Hoop dat jouw man snel weer beter is. Succes morgen met de huishouding!
Groetjes NL

Anoniem zei

Hoi GO,
Hoe gaat het nu met je overige aandelen? Hou je ze nog even vast, of heb je die inmiddels verkocht?
Nou, hoe dan ook, hoop dat je financieel hebt meegelift met die eindejaarsrally, en dat er beetje rust is gekomen in je leven.
Lieve groet van Marja

Vlijtig Liesje zei

Wat stoer dat je handelt in aandelen! Dat durf ik niet zo goed.
Tussen de middag eten doe ik ook graag; dat geeft erg veel rust voor de rest van de dag.

Schuldenaar zei

Dank je wel voor de uitleg!

Zo das wel een heel bedrag 5000 euro haha. Dat heb ik dus zeker niet.
Zo te lezen doe je het erg goed en verdien je zo lekker wat bij voor het huis.geweldig om te lezen.
Wens je dan ook veel succes in het nieuwe jaar! Dat het maar een goed beursjaar mag worden.

groetjes Schuldenaar