woensdag 17 november 2010

Verslaafd aan bloggen

Mezelf de afgelopen week bewust in toom gehouden wat betreft het bloggen. Ben verslaafd aan mijn latop aan het raken, dus nu de update.
We zijn afgelopen zondag uit eten geweest vanwege ons vijf-jarig huwelijk.
Het was echt super lekker en we hebben al afgesproken binnenkort nog eens naar hetzelfde restaurant te gaan. Wat een feest.
Het omzetten van de kamer is een groot succes. Ik voel me gelukiger en blijer en heb veel meer energie over. Wat een donkere muur al niet met me kan doen. Dochterlief kreeg zondag twee buurmeisjes aan de deur die met haar wilden spelen. Ik vond het heel erg leuk, ze heeft hier nog niet echt vriendinnetjes. Deze meiden zijn een paar jaar ouder, maar ik denk dat ze straks een grote stap maakt als ze naar de basisschool mag.
Maandag heb iki een heerlijke dag gehad op mijn werk. Alles liep vlot en makkelijk, heerlijk zo'n dag.
Dinsdag ben ik 's morgens met dochter wezen winkelen en heb ik 's middag s een beetje aangerommeld en voor 's avonds een lekkere salade met broodjes gyros klaargemaakt. Hoefde alleen de sla nog te halen de rest kon ik uit de kast trekken.
Vanmorgen voor de peuterspeelzaal samen emt een andere mama 200 cadeautjes ingepakt. Dochterlief slaapt nu bij oma, ze wil vanavond mee naar t verzorgingshuis om de kindertjes te horen zingen. Moet ze vanmiddag dus slapen. En ik? Ik ga zo lekker aan de poets in huis, als ik me zo lekker voel dan moet ik daar maar gebruik van maken vinden jullie ook niet?
Fijne dag allemaal en misschien tot vanavond, als ik dan niet aan t breien ben. Haha.

Update: Nog even de beurs bekeken en ja hoor Antonov noteert weer 17 cent, das 70 euro winst welke naar de HS rekening gaat die daarmee op 139,25 komt.

3 opmerkingen:

'Natuurlijk Zuinig' zei

Wat ben ik blij, dat ik niet de enige ben, die verslaafd aan het raken is...;-)
Groetjes,

nieuwe levensstijl zei

ha ha ha Ik zeg niks :-)
groetjes,

Schuldenaar zei

K ben erg benieuwd waar en hoe jullie dat doen?
Hou me dan ook aanbevolen voor een uitleg.

groetjes Schuldenaar!