donderdag 4 november 2010

Ik ben al lekker bezig geweest

Vanmorgen heb ik me om 7.00 uur het bed uit laten rollen.
en heb mijn kamer opgeruimd en gestofd.
Straks nog even de stofzuiger erdoor en mijn slaapkamer is ook gedaan, de eerste witte was zit in de machine, denk dat ik er nog wel 5 erna moet draaien,wanr durf niet alles bij elkaar in te gooien.
Maar ja als het dan vanavond weer in de kast ligt dan is het ook weer aan kant. Volgens mij gaat het wel drogen vandaag en anders zal toch de trommel moeten draaien. Het moet vandaag aan kant.
Ik heb me voorgenomen dat ik vanmiddag een uurtje naar bed mag.
Momenteel heb ik erg last van mijn eczeem, dat krijg ik altijd als ik een beetje gestressed raak en wanneer ik dan druk aan het opruimen ga en moet zweten dan is het mis. Ik ga dus maar stap voor stap aan het werk en hoop dan vanavond klaar te zijn.
Update, de kamers zijn gezogen, de eerste was in de droger en de tweede wordt gewassen, hoop nu met vier wassen in totaal toe te komen.
Ga zo nog de douche doen, dan is die ook maar weer gedaan. Krijg er zowaar zin in, de cabine doe ik vanavond als ik er zelf onder sta, maar de rest kan ik nu nog wel even aanpakken. Nadat ik even een theepauze heb genomen.
2e uodate:Heb douche al gedaan en mijn thee komt nu als eerste aan de beurt.
Ga straks toch de was even ophangen, kan het vanavond altijd nog even in de droger als het nog niet helemaal droog is.
Het aanrecht is ook bijna glad, dat maak ik straks even af.
Ook heb ik twee rieten stoelen naar beneden gehaald, ze mogen oook afgevoerd worden.
Ik heb manlief al gevraagd om de stookton klaar te maken voor oud en nieuw, dan kunnen we dan mooi verbranden wat we aan hout teveel hebben, gezellig op oudjaarsavond en scheelt mooi in de afvoerkosten.
Het zijn hier die avond allemaal vreugdevuren, dus dat fikkie van ons kan er dan ook nog wel bij.
Ik ben om 11.30 uur in de bank in slaap gvallen, dochterlief maakte me om 12.12 uur wakker. Ben daarna gelijk met het warme eten begonnen, dan is dat maar gedaan. Daarna begon de medicatie pas echt goed te werken en stortte ik zo ongeveer in, tegen half twee besloten er maar aan toe te geven en ik heb dus twee uur geslapen. Dochter heeft zich ondertussen prima vermaakt op haar kamer, je weet wel de kamer die ik netjes HAD. Maar vooruit het is allemaal schoon en ik kan ook niet verwachten dat ze in de tussentijd met de armen over elkaar gaat zitten.
Ik ga zo even langs mijn ouders om daar een kopje thee te drinken, want heb nu echt een dip. Getver de hele dag zo grauw alles buiten heeft echt zijn weerslag op mijn humeur.

2 opmerkingen:

'Natuurlijk Zuinig' zei

Ik merk ook dat het makkelijker is om alles aan te pakken als je al 'zo' opstaat.
Succes verder vandaag....
Gr,

nieuwelevensstijl zei

Wauw, wat heb je al veel gedaan. Heerlijk zeg. Dat moet een lekker gevoel geven.
Succes met de rest van de dag.
nieuwelevensstijl