vrijdag 26 november 2010

ff klaar

was er effe klaar mee, had ik gisteren het zoveelste logje bijna af sloot mijn laptop zich af. Na het opstarten kon ik hem nergens weer vinden, waardoor ik het helemaal gehad had. Net na het opstarten zag ik het concept wel staan en heb ik hem gelijk maar op het www gegooid.
Heb gisterenavond nog een kast verhuisd, dwz drie meter verplaatst. Ik zou hem leeg halen zodat we het zaterdag samen zouden kunnen doen, maar met wat inventiviteit heb ik hem zelf drie meter verderop gekregen met inhoud en al.
Ik had er echt geen zin in om alles uit te halen.:-)
Heb mijn was zo goed als aan kant, heerlijk. Vandaag neemt mijn dochter afscheid van de peuterspeelzaal. Een emotioneel moment voor deze moeder. Heb bij de traktatie inpakken al weer lekker lopen huilen. Heb voor de kinderen een boekje met poltlood, een rolletje snoep en een kikker of muis om op te eten. Voor de juffen heb ik een roos met een klein vlindertje eraan ingepakt. Zit ik met de cadeautjes voor de kinderen rond de 25 cent, voor de juffen ben ik ook 0,50 cent kwijt. Heb nl een bos mooie redelijk lange rozen kunnen kopen voor 2 euro, hier heb ik er dus drie uitgehaald en de vlindertjes waren 30 cent per stuk. Ik heb zelf een megarol doorzichtige folie in huis, dus het mooi inpakken en het lijkt net een megacadeau.
Hebben jullie nog tips voor leuke goedkope cadeautjes? Ik wil binnenkort eens kijken naar koffie en theepakketjes. Dat komt bij iedereen wel op en ook hier doet de aankleding heel wat. Nou ga mijn dochter de kleren aantrekken, ze vroeg of ze net als vorig jaar ook nog op taart mag trakteren. Zo.n friese koek met rose en creme erbovenop. Kosten volgens mij drie euro. MOcht ze vorig jaar aan de juffen geven, maar deze hadden de hele klas uitgedeeld.:-) Daar heb ik n plezier van.

2 opmerkingen:

'Natuurlijk Zuinig' zei

Wat grappig! Ik had net een post over KADOES (goedkope of zelfgemaakte cadeautjes) geschreven. Blijkbaar is iedereen er mee bezig...
Ik word ook altijd emotioneel bij zulke momenten van de kinderen. Ze worden echt heel snel groot...
Sterkte, je bent echt een lieve moeder!
Groetjes,

Anoniem zei

Hoi Geldover,

Ik kwam hier via via en zag dat wij dezelfde bloglayout hadden. Leuk; maar nog leuker is dat ik zie dat jij behoorlijk actief bent met aandelen. Ik overweeg dit ook, maar weet niet waar en hoe te starten. Kun jij een tipje van de sluier oplichten?

Groet, Lavender
nb: brengt het geluk? ik ben je 13e volger geworden